Vse o hrani

Vse o hrani

Ohranjenost:   Sprejemljiva
V knjigi je nekaj manjših lis. Brez oznak besedila. Platnice so malo obrabljene.

Opis

Priročnik za vse, ki cenijo dobro, zdravo, pestro hrano.

Ilustriran katalog

V tem sistematično urejenem barvnem vodniku boste dobili podatke o sadju, zelenjavi, mesu, zeliščih, začimbah in vsem drugem, kar naredi jedi okusnejše.

Skrivnosti dobrih kuharic

Knjiga je polna praktičnih napotkov za pripravo in uporabo sto in sto sestavin in sodobnih jedilnikov.

Neizčrpen vir informacij

Prebrali boste marsikaj, česar še niste vedeli o izvoru in lastnostih mnogih vsakdanjih, a tudi nevsakdanjih jedi.

Cena
Izdelka ni več na zalogi
Podatki
Avtor Adrian Bailey
Jezik Slovenski
Letnik 1992
Podnaslov Žepna enciklopedija
Št. strani 240
Vezava Mehka
Založba Pomurska založba